Belföld

Keresztúri gyilkosság – „Már betörte az ajtót, itt van bent!”

Gyerekkora óta ismerte a gyilkosát az a fiatal nő, akit a napokban lőtt le – barátjával együtt – a 25 éves Cs. Norbert.  Egy ideig egy párt alkottak, de a lány szakított vele. Ennek már nyolc éve. Ugyanakkor kapcsolatban maradtak, a tettes gyakran fuvarozta volt barátnőjét, akinek időközben gyermeke született egy másik férfitól. A lövöldöző szerette volna újrakezdeni a kapcsolatot, de az áldozat mindig visszautasította.

A Zsaru magazin cikkéből kiderült, hogy a fiatal nő néhány hete kezdett kapcsolatba új párjával, ekkor költözött a rákoskeresztúri albérletbe. A végzetes hajnalt megelőző estét a családjával töltötte, onnan vitte haza őt és gyermekét későbbi gyilkosa. A konfliktus azzal kezdődött, hogy a tettes nem akarta elhagyni a lakást. A lány ekkor felhívta a testvérét, és elmondta neki, hogy rendben hazaért, ugyanakkor Cs. Norbert nem akar elmenni. Végül hosszas győzködés után mégis távozott, de csak azután, hogy az áldozat azt mondta neki, hogy egy barátnője hamarosan látogatóba megy hozzá, és szeretnének kettesben beszélgetni. Ez nem volt igaz, valójában párját várta haza, aki meg is érkezett 11 óra körül.

A volt barát éjfél körül visszament a házhoz és kaputelefonon kérte a lányt, és azt mondta, fel akar menni. A fiatal nő ismét felhívta testvérét, aki a lelkére kötötte, hogy ne engedje be semmiképpen. Ám neki valahogy mégis sikerült bejutnia az épületbe, és percekkel később már dörömbölt az ajtón. Az áldozat testvére végig vonalban maradt és hallotta, hogy nővére azt mondja:

Már betörte az ajtót, itt van bent!

Ezután a hívás megszakadt. Ekkor lőhette fejbe a támadó a 23 éves fiatalembert, majd az utcára lökdöste a fiatal nőt, aki a kezében tartotta a kétéves kislányát, amikor rálőtt. Ezután maga ellen fordította a fegyvert. A bejelentő talált rájuk a járdán fekve, mellettük a puskával. A történtekkel egy időben befutott a rendőrséghez egy másik hívás, miszerint nem sokkal korábban dörömbölést, lövéseket és veszekedést hallottak. A 23 éves fiatalember holttestére az ágyban találtak rá.

(Kiemelt kép: police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik