Belföld

18 éves korukig támogatják a hajdúszoboszlói hármas ikreket

Több tízmillió forint gyűlt össze a Tündérkör Alapítvány számláján a hajdúszoboszlói hármas ikrek számára, akik édesanyja a születésüket követően elhunyt.

A haon.hu megkeresésére Tóth Ferenc, az alapítvány kurátora elmondta, az általuk szervezett gyűjtés az emberek együttműködésének köszönhetően nagyon jól halad, és bíznak abban, hogy ezt minél tovább folytathatják a hármasikrek megsegítése érdekében.

Megszavazták, hogy az eddig összegyűlt adományok első részét hivatalos keretek között már karácsony előtt átadják az édesapának.

A gyerekeket egészen felnőtt korukig igyekeznek támogatásukról biztosítani. Ennek érdekében a testvérek 18. életévéig a Tündérkör Alapítvány honlapján megtalálható lesz egy topic a család sorsáról, melynek segítségével életük figyelemmel követhető.

Az apának egyébként ingyenes jogi képviseletet ajánlott egy cég, egy hazai ásványvízkészítő nagyvállalat egy évig korlátlan mennyiségű babavizet tud adni, az egyik kozmetikai multi pedig a pelenkákról gondoskodna. Egy fitneszguru azt is felajánlotta, hogy 18 éves korukig állja a gyerekek taníttatási költségeit.

Megszólalt a hajdúszoboszlói hármasikrek apja
A férfi elmondta, már a szülés sem volt zökkenőmentes.

Kiemelt kép: Facebook/Fábián Tamás

Ajánlott videó

Olvasói sztorik