Belföld

Lezárják szombaton a Lánchidat

Lezárják a Lánchidat és környékét szombat délután demonstráció miatt, a budai Vár körüli közlekedésben is fennakadásokra kell készülni - közölte a Budapesti Közlekedési Központ (BKK) pénteken az MTI-vel.

A közlemény szerint 14 óra 30 perc és 16 óra között a Deák Ferenc tér, József Attila utca, Széchenyi István tér, Lánchíd, Hunyadi János út, Dísz tér, Szent György utca, Szent György tér útvonalat zárják le a forgalom elől.

A korlátozás idején a 16-os busz nem közlekedik. A budai Várat ebben az időszakban közösségi közlekedéssel csak a Széll Kálmán térről, a megszokottnál sűrűbben induló 16A busszal vagy a budavári siklóval lehet megközelíteni. Ugyanebben az időszakban a 105-ös busz módosított útvonalon, a Lánchíd helyett az Erzsébet hídon át közlekedik, így nem érinti a Széchenyi István tér, a József nádor tér, illetve a Hild tér megállóhelyet, a Deák Ferenc térnél pedig az Erzsébet tér helyett a Károly körúton áll meg.

A közösségi közlekedési változásokról személyre szabott információk érhetők el a BKK Info oldalán, a www.bkkinfo.hu címen, vagy a BKK Info mobilalkalmazásban – írta közleményében a BKK.

Kiemelt kép: 24.hu/Berecz Valter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik