Belföld

Megölt egy nőt és kidobta a holttestét az M0-son – tíz percig fojtogatta az áldozatot

Várhatóan ítéletet hirdet a Budapest Környéki Törvényszék a férfi ügyében, aki 2015 decemberében megfojtott egy nőt szex közben, a holttestét pedig kidobta az M0-s vecsési lehajtójánál. A vád ellene emberölés.

A per idén januárban kezdődött, vádat pedig még tavaly novemberben emeltek. A férfi azután döntött úgy, hogy keres egy alkalmi partnert – lehetőleg a X. kerületből –, hogy elvitte barátait vásárolni. Az áldozat álnéven hirdette magát. és azonnal rendelkezésre állt.

A nőnek nem volt állandó munkája, 50 százalékra leszázalékolták, járulékokból emelt összegű családi pótlékból élt. Anyagi gondokkal küszködött. A vádiratban az áll, hogy ismeretlenekkel találkozott és létesített szexuális kapcsolatot velük pénzért. Álnéven regisztrált egy szexpartnerkereső oldalon, ott ismerkedett.

Gyilkosával egy közösen eltöltött éjszakában állapodtak meg 50 ezer forintért.Azt már útközben megbeszélték, hogy úgynevezett „kikötözős szexuális szerepjátékot” fognak játszani – a férfi kérésére.

Hazaérve a vádlott és a sértett szeretkeztek úgy, hogy a sértett a hasán feküdt, mindkét kezét összekötözték hátul, a vádlott pedig az ágyon mögötte helyezkedett el. Majd a vádlott gondolt egyet a közösülést megszakítva, a nadrágszíjat ketté hajtva a sértett nyaka elé tette azt. Majd jobb kezére tekerve közösülés közben fojtogatta a sértettet 8-10 percen keresztül, addig amíg már a sértett nem adott életjelet.

Amikor a férfi rájött, hogy mit tett, úgy döntött, megszabadul a holttesttől. Ahogy azt már eddig is tudni lehetett, próbálta ráadni az áldozatra a ruháit, majd az autó csomagtartójába tette és az M0-ás vecsési lehajtójánál kitette a kocsiból. A nő holmiját – a csizmáját, a kabátját, az iratait és a telefonját – is kiszórta  járműből a Monori út mentén haladva, majd hazament.

Arról, hogy mi történt, nem beszélt senkinek. Az áldozatra egy kamionos talált rá, ő értesítette a rendőrséget. A nőt ekkor már eltűntként keresték, hozzátartozói ugyanis jelentették a rendőrségen, hogy nyoma veszett. A férfit rövid időn belül azonosították és elfogták. A támadó beismerte tettét.

Az áldozat a fojtogatásba halt bele. Mint kiderült, a férfinek több olyan alkalmi partnere is volt, akiket szex közben – előzetes megállapodás után – fojtogatott, könnyebben bántalmazott. Egyik partnere figyelmeztette is, hogy túl erőszakosan viselkedett együttlét közben.

A támadó a vádirat szerint „átlagos értelmi képességű, erős fizikumú férfi, aki hajlamos a személytelen, érzelmeket nélkülöző nemi kapcsolatokra, az interneten alkalomszerűen ismerkedik olyan nőkkel, akik pénzbeli ellenszolgáltatás fejében szexuális szolgáltatást nyújtanak részére”.

(Kiemelt kép: MTI/Mihádák Zoltán)

.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik