Nagyvilág

„Extrém” maszturbálás közben halt meg egy egyetemista

Balesetnek nyilvánította a bíróság a 26 éves Christopher Harrold halálát, akinek holttestére május elején találtak rá a lakótársai Bristolban.

Az egyetemista Harrold április 30-án költözött össze a barátaival, Alex Neville-el, Allison Rubenokkal és Sarah Becca Whittakerrel. A lakótársak május 2-án reggel kezdetek el aggódni, hogy már két napja nem látták fiút. Whittaker bekopogott Harrold szobájának ajtaján, de nem érkezett válasz. A lány benyitott, és meglátta a fiú rongybabaként heverő testét a sarokban.

Kiderült, hogy Harrold halálát fulladás okozta. A rendőrség először öngyilkosságra gyanakodott, de a barátok ezt elképzelhetetlennek tartották. Azt mondták, Harrold nagyon örült a költözésnek, és tele volt tervekkel.

Whittaker néhány héttel korábban együtt utazott Harrolddal az Egyesült Államokba egy fizika konferenciára. A fiú elmondta a lánynak, hogy nemrég szakított a barátnőjével. Whittaker szerint, bár Harrold szomorú volt a történtek miatt, annyira azért nem volt kétségbeesve, hogy végezzen magával.

Amikor a holttestet felfedezték, egy laptop és egy telefon is volt a szobában, mindkét készülék Harrold felé nézett. A nyomozók végül arra jutottak, hogy a fiú baleset áldozata lett. Valószínűleg hipoxifíliával kísérletezett, vagyis oxigénhiányos állapotban próbált orgazmust átélni.

A fojtogatós szex gyakorlata évszázadok óta ismert. Hívei szerint a fulladásközelben átélt orgazmus sokkal intenzívebb a normálisnál. Csakhogy nagyon vékony az a határ, amit ha átlépnek a résztvevők, nincs visszaút.

(Metro)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik