Belföld

Rosszullétet színleltek a rablók – keresik őket

Erzsébetvárosban szedtek rá egy férfit, bántalmazták is.

Rablás miatt keres a rendőrség három fiatalt, akik szombat este agyafúrt módon raboltak ki egy férfit Erzsébetvárosban.

A sértettet a Bethlen Gábor utcában szólították meg, segítséget kérve tőle, mondván, egyik társuk rosszul érzi magát. A férfi felhívta őket a lakásába, ott viszont pénzt követeltek tőle és bántalmazták, végül bőrkabátjával, a benne levő pénzzel és mobiltelefonjával távoztak.

Az elkövetőkről egy közeli bolt biztonsági kamerája felvételt készített.

Rendőrség
Rendőrség
Rendőrség

A rendőrök személyleírást is adtak:

  • Az egyik férfi 20-22 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, vékony testalkatú és fekete hajú. Az elkövetéskor szürke kapucnis kabátot, fekete pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.
  • Egyik társa 20-22 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és barna hajú. Az elkövetéskor fekete kabátot, kék farmernadrágot és szürke cipőt viselt.
  • Második társa 20-22 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú és barna hajú. Az elkövetéskor fekete kabátot, fekete pulóvert, fekete nadrágot és fekete cipőt viselt.

Kérik, hogy aki felismeri őket, illetve információval rendelkezik a történtekkel kapcsolatban, névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöldszámán, illetve a 107 és 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik