Belföld

Tinifiúkat zaklatott a vallási rádió riportere

A Mária Rádió ceglédi stúdiója kirúgta önkéntes munkatársát.

A Bors szerint fiatal- és gyermekkorú fiúkat zaklatott szexuálisan egy 22 éves férfi Cegléden. Azt mondta, egy rádiónak szeretne interjút készíteni velük, majd szexuális aktusról készült képeket és és üzeneteket küldött nekik.

A Ceglédi Panorámának egy édesapa mesélte el, hogy 16 éves fiát is megkörnyékezte, majd az iskolában csak az ő osztályában 8-10 fiú hasonlóan érintett. Mind sportolók vagy résztvevői a helyi kulturális életnek. A helyi lap szerint néhány nap múlva még több áldozat akadt, egy 13 évesnek a rádiós pornográf képeket is küldött magáról. A helyi portál úgy tudja, hogy a rádiós a kollégái közül is kiszemelt magának kettőt: fogdosta őket, hozzájuk simult.

A rendőrség nyomoz, de a részletekről csak a részletes vizsgálat után ad tájékoztatást. Addig a katolikus vallási műsort sugárzó Mária Rádió koordinátora is csak annyit erősített meg a Borsnak, hogy a ceglédi stúdió egyik volt önkéntes munkatársa ellen rendőrségi nyomozás folyik.

A fiatalember már nem tagja a rádió közösségének.

Amikor felmerült a gyanú, hogy a rádió szellemiségével nem összeegyeztethető tartalmakat osztott meg interneten, azonnali hatállyal elküldték.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik