Szórakozás

Demcsák Zsuzsa: Terminátor vagyok, és?

A TV2 Mokkáját nemrégiben váratlanul elhagyó, jelenleg a vizes vb háziasszonyaként tevékenykedő műsorvezető a Borsnak beszélt többek közt arról, mennyi munka vár rá a közeljövőben. Elárulta azt is, imádja a vébé körüli teendőit, és azt sem titkolta, miért fontolgatja a TV2 ajánlatát.

Nem rossz szájízzel jöttem el, egyszerűen csak elég volt a reggelezésből. Ők kerestek meg, de erről még korai beszélni”

– mondta a lapnak Demcsák Zsuzsa, aki hamarosan az ATV-nél is feltűnhet, de ezzel kapcsolatban is szűkszavúan nyilatkozott.

 

“Még az sem publikus, hogy ott mit fogok csinálni” – mondta a tévés, aki azonban arról, hogyan tudja majd összeegyeztetni a feladatait, már sokkal szívesebben mesélt.

Húsz éve ebben dolgozom, gyakorlatilag meg tudok csinálni négy-öt munkát egyszerre. Terminátor vagyok, és? Ott a családi vállalkozás, a tévés műsorok, a gyereknevelés, leckeírás. Erre mi, nők simán képesek vagyunk. Mit nem bírok el én? Akinek ilyen széles vállai vannak, az elbír mindent. Három férfi helyett hordok nadrágot. (…) Eljönni olyan volt, mintha újra kapnék levegőt. Megmérettettem magam azzal, hogy felmondtam. Kiderült, hogy van piaci értékem. Ez nagyon jó érzés volt, és nőként is értékes vagyok. Munkavállalóként és nőként egyaránt számítanak rám, és hívnak! Ez nagyon fontos tapasztalása az elmúlt hónapoknak!”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik