Belföld

Ne neglizsében igya a reggeli kávét!

Márpedig azért, mert elég csípősek ezek a tipikus augusztusi reggelek. Most is hűvös van: e cikk írásakor 10-15 fok között vannak a reggeli budapesti csúcsok, de a 8-9 fok se ritka az ország különböző pontjain az Időkép hőtérképe szerint.

A fázós hajnalhasadást aztán derűs, napos nappal követi majd, délutáni felhősödéssel, este északkeleti zivatarokkal, északi széllel és 23-27 fokkal – áll a portál előrejelzésében.

Szerdán sem lesz sok változás, 9-13 fokos hajnal után 23-28 fokos nappal következik. Sokat fog sütni a nap, ismét maximum északkeleten lehet zápor. A középső területeken megélénkülhet az északnyugati szél.

Csütörtöktől beröffen a nyár újra, egyre többet fog sütni a nap, egyre erősebb lesz a felmelegedés, már 24-29 fok is lehet a reggeli átlag 11 fok után. Ezúttal a déli szél fog fújni, bár csak enyhén.

Pénteken már 30 fok feletti hőmérsékletek lesznek, északnyugaton feltámadhat a déli szél. Hétvégén még melegebb lesz, 29-35 fok lehet majd, és igen, lehet majd ismét neglizsében kávézgatni a szabadban.

Még szebb és jobb időjárás-előrejelzésért keresse fel a Kiderül oldalát!

Ajánlott videó

Olvasói sztorik