Belföld

Férjhez ment Mészáros Lőrinc lánya

A felcsúti milliárdos kisebbik lánya üzleti érdekeltségén keresztül tudatta a világgal, hogy megváltozott a családi állapota.

24.hu májusban írta meg, hogy Homlok Zsolt, a Swietelsky Vasúttechnika Kft. korábbi ügyvezető igazgatója eljegyezte Mészáros Lőrinc lányát, Mészáros Ágnest.

Homlok tavaly szakított váratlanul korábbi családjával, majd a szombathelyi központú osztrák vasútépítő céggel is szerződést bontott. A Swietelsky még az ő vezetése alatt kapcsolódott be a felcsúti kisvasút építésébe.

Az új jegyesség hamar beérett: a Mészáros-birodalom ásványvizes szekcióját vezető kisebbik lány a Vivienvíz Kft. honlapján már a férjezett nevén, Homlok-Mészáros Ágnesként reklámozza saját termékeit.

A felcsúti milliárdos polgármester kisebbik lányának ez a második házassága. Ez kiderül abból a személyes ajánlóból is, amelyet a Vivien ásványvizeinek írt a cég honlapjára.

Mint ANYA, körültekintően választom ki gyermekem számára a lehető legjobb, legmegfelelőbb élelmiszereket. A kiegyensúlyozott ásványianyag-tartalmú, gondosan palackozott VIVIEN babavíz megbízható választás minden édesanya és gyermeke számára.

A 30 éves Ágnes neve akkor került először a hírekbe, amikor 2015-ben 443 millió forintért vásároltak a nevére 209 hektárt a Felcsút környéki földekből, pedig már jóval előtte, 2010-ben – igaz akkor még Bereczki Ágnes néven – belépett a család központi cégébe, a Mészáros és Mészáros Kft.-be. 2011-től már ismét Mészáros néven regisztrálták mint ügyvezetőt.

A Vivienvíz Kft.-t 2015-ben alapították, és bár tavaly még alig több mint 200 millió forintos forgalma volt, több állami cég, köztük a MÁV úgy döntött, hogy tőlük szerzi be azt a vízmennyiséget, amit a hőségriadók idején a szétosztanak. A cégadatbázisból egyébként a pontos dátum is kiderül: a cégvezető névváltoztatását június közepén jelentették be a cégbíróságnak.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik