Belföld

Sorba kellett állni a feljelentésért, annyi rablás volt a Soundon

Mint megírtuk, a csütörtöki Tiesto koncert alatt a tömegben paprikaspray-vel fújtak le embereket a Balaton Soundon, majd letépték az ékszereiket, több százezer forintnyi értéket zsákmányolva.

Később azonosították a gyanúsítottakat, majd vasárnap hajnalban több bűncselekmény elkövetésének gyanúja miatt öt külföldit állítottak elő Zamárdiból a Siófoki Rendőrkapitányságra.

Viszont – mint utóbb kiderült -, a fesztiválozók nem lélegezhettek fel.

A 444.hu egyik olvasója arról számolt be, hogy szombaton este neki is letépték a nyakláncot a nyakából, a rendőrségen pedig ő volt a negyedik, aki feljelentést akart tenni. Tibor elmondása szerint a biztonságiak arról tájékoztatták őt, hogy sajnos rengeteg emberrel csináltak ilyet a fesztivál idején.

Szervezett bandák fosztogatják a fesztiválozókat… Viszont azt nem értem, ha tudnak róla, hogy ez történik, akkor miért nem tesznek ellene, miért nem küldenek pl. civil ruhás biztonsági embereket az emberek közé

– írta elkeseredetten a pórul járt bulizó.

Tibor azt is hozzátette, hogy a VOLT fesztiválon például rengeteg volt a civil ruhás rendőr, de a Soundon ezt nem tudták megoldani.

Épp ezért sajnos rengeteg rablás volt most idáig a Soundon!! A rendőrségen több órát kellett sorba állni a feljelentés megtételéig, mert annyi sértett volt…

– fogalmazott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik