Belföld

“Megint felmosta a Jobbik a Lokállal a padlót”

Ezzel a címmel tudatta a párt, hogy újabb pert nyert a kormányközeli bulvárlap ellen.

A Jobbik szerint valószínűleg egy brüsszeli Orbán Viktor-felszólalást hallhatott félre, vagy Habony Árpáddal szórakozhatott Ibizán Deák Dániel (Nézőpont Intézet), amikor Vona Gábornak tulajdonított egy olyan kijelentést, amely szerint a Jobbik elnöke kiáll a letelepedési kvóta mellett.

Ezt az őrültséget természetesen a fideszes lakájmédia legmélyebb posványában található Lokál azonnal közölte is.

Miután Vona Gábor nem Orbán Viktor, és nem is akarja sem a gazdag, sem kiskorú migránsok tömegét Magyarországra telepíteni, így a hazugságok miatt beperelte a Lokál Szerkesztőségét.

A perben a Fővárosi Ítélőtábla jogerősen megállapította, hogy komoly gond lehet Deák Dániel és a Nézőpont Intézet szövegértésével, a Habony-média megint hazudott a Jobbik elnökéről, ezért “a kormánypárti hecclapot” helyreigazításra és a perköltség megfizetésére kötelezte.

Vona Gábor kártérítési pert is indít a Lokál ellen, amelynek komoly sérelemdíjat kell várhatóan fizetnie. Ebből pénzből akár plakáthelyeket is vásárolhatna a Jobbik, persze kétszer annyiért, mint amennyiért a Fidesz vett korábban, ám a lényeg, hogy a Jobbik minden, a Fidesztől érkező támogatást nagyon szívesen vesz – zárta közleményét egy mosolygós emotikonnal a párt.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik