Belföld

A létező minden fronton támadnak minket, elképesztő megtévesztő kampány folyik, óriásiak a veszélyek

A létező minden fronton támadás éri most Magyarországot, nekünk viszont nincs más választásunk, mint a saját érdekeinket megvédeni – erről a kormányzati kommunikációért felelős államtitkár beszélt a Kossuth rádió 180 perc című műsorában csütörtök reggel.

Tuzson Bence szerint a támadások hátterében a migrációs kérdés áll, azt célozva, hogy Magyarország engedje be a bevándorlókat. Ilyet egyébként senki nem kér Magyarországtól.

A nemzeti konzultáció kérdéseiről azt mondta: Magyarország sorsát hosszú távon alapvetően meghatározó kérdésekről van szó. Szerinte a gazdaság jó irányba halad, de vannak olyan veszélyforrások, amelyekre fel kell készülni. Példaként említette a migrációt, de ide sorolta a rezsicsökkentés kérdését is. Azt mondja, Brüsszel az ármeghatározás jogát a szolgáltatóknak adná, ami nyilvánvalóan áremelkedést jelentene. Szerinte átláthatóvá kell tenni a “fizetett aktivista csoportok” bevételeit. Erről itt olvashat részleteket. 

A CEU-val összefüggésben Tuzson Bence szerint megtévesztő kampány indult, és azt mondta: nem arról beszélnek Európában, mint amiről a magyar szabályozás szól. Arról, hogy ez igaz-e, itt olvashat. 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik