Belföld

Lefotózta a molesztált kislányokat a csömöri férfi

Várhatóan ítéletet hirdet a Budapesti Környéki Törvényszék a férfi ügyében kedden, aki kislányokat molesztált Csömörön. A vádlottat – egyebek mellett – szexuális erőszak bűntette miatt állították bíróság elé.

A férfi egy csömöri játszótérre vitte unokahúgát, ott ismerkedett meg egy akkor nyolcéves kislánnyal, aki az édesanyjával volt ott. Mindez még 2006-ban történt.  Később többször is találkoztak, és – ahogy a vádiratban áll – értelmileg közel került a gyerekhez.

A vádlott 2008-tól kihasználva a találkozás lehetőségét szexuálisan közeledett a sértetthez. Az együttlétek alkalmával a sértett ajándékokat kapott. A vádlott 2011 és 2013 között általában havonta közösült az akkor már 12. életévét betöltött sértettel. A vádlott az aktusokat követően minden alkalommal fényképeket is készített és arra kérte a sértettet, hogy kapcsolatukról senkinek ne beszéljen.

A másik gyerek, akit molesztált, kolléganője kislánya. A férfi 2010-től többször vigyázott az akkor hatéves gyerekre, aki így nem egyszer járt a lakásán.

 A vádlott, az ott tartózkodások alatt fokozatosan szexuálisan is közeledni kezdett a sértetthez. Általa erotikusnak tartott pózokba állította be és fényképezte. 2014 augusztusától kezdve, több alkalommal a szexuális vágy felkeltésére alkalmas játékokat játszott.

– áll a vádiratban.

Amikor a rendőrök házkutatást tartottak nála, megtalálták a róluk, és több 18. év alatti fiatalról készült képeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik