Belföld

Élményekkel teli feltöltődés Hajdúszoboszlón (X)

Magyarország legkedveltebb kisvárosi hangulatú üdülőhelyén, Hajdúszoboszlón Európa legnagyobb fürdőkomplexumának vízi élményei, hajdúsági vendéglátás és kiváló program lehetőségek várják az ide látogató vendégeket.

Gyógyulás, test-lelki megújulás és szórakozás egy helyen

A hajdúszoboszlói gyógyvíz már fürdőzésként használva is gyógytényező, nagyon sok betegség gyógyítására alkalmas. A jódos, brómos hidrogénkarbonátos, enyhén sós lúgos hatású selymes vízben való fürdőzés és a fizikoterápiás kezelések együttes hatásaként kiváló a reumatikus betegségek gyógyítására, illetve alkalmazható műtétek utáni rehabilitációra, vagy nőgyógyászati problémák esetén is. Az Aqua-Palace élményfürdőben, az élménymedencékben való fürdőzés mellett különleges wellness kezelések hatására újulhat meg a test és lélek. A szolgáltatás kínálat részeként az élményfürdőben animációs programok és egyéb sportolási lehetőségek, valamint a hajdúsági vendéglátás biztosítja a szórakozást.

Kedvező szállásajánlatok, akciók

A hajdúszoboszlói szálláshelyek egész évben kiváló szolgáltatásokkal, speciális csomagajánlatokkal várják vendégeiket. Válasszon kedve szerint a szállodák, apartmanok ajánlatai közül. Legyen vendégünk, Hajdúszoboszló húsvétkor is a felüdülés élményét kínálja. A szállodák ünnepi akciós ajánlatait programok teszik változatossá ebben az időszakban. Jelenleg a húsvéti akciók mellett a következő akció kategóriákban talál még ajánlatokat: tavaszi-, május 1-ei-, pünkösdi-, nyári akció. Valamint még foglalhatóak a 10+10 akciós ajánlatok is.

A 10+10 akcióban résztvevő szállodák:

Hotel Atlantis****

Hotel Aurum****

Hotel Aurum Family****

Hunguest Hotel Apollo****

Hunguest Hotel Aqua-Sol****

Hunguest Hotel Béke****

Barátság Gyógy- és Wellness Szálloda***superior

Hungarospa Thermal Hotel***superior

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior

 

Programok, rendezvények Hajdúszoboszlón

A húsvéti ünnepi hosszúhétvégén az Aqua-Palace élményfürdőben hagyományőrző néptáncbemutató, gyermek animáció, szauna szeánszok és zenés esti fürdőzés habparty várja a fürdőzőket. Továbbá Hajdúszoboszlón hamarosan nyit a szabadtéri strandfürdő, mely alkalomból az idei évben április 29-én ingyenes Strandnyitó party is várja a látogatókat a Hungarospa fürdőkomplexumban. Ezen az estén, a Mediterrán tengerparton fellép Keresztes Ildikó és vendégelőadói: Balázs Fecó és Takács Nikolas.

További programjainkról, rendezvényeinkről a hajduszoboszlo.hu/rendezvenyek oldalon tájékozódhat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik