Belföld
Internet Computer Server Connection

Digitalizációs támogatás 2017: Indul a pályázat

24.hu
24.hu

2017. 03. 09. 17:37

Digitalizációs támogatás: Komoly online-erősítési lehetőség a hazai vállalkozásoknak.
Korábban a témában:

2017. március 8-tól pályázhatnak a magyar vállalkozások arra a mintegy 54 milliárd forintra, melyet a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium a kis- és középvállalkozások digitalizálásának támogatására szán.

Kara Ákos, infokommunikációért és fogyasztóvédelemért felelős államtitkár még január végén, egy zalaegerszegi sajtótájékoztatón jelentette be, hogy március 8-án indul a pályázati időszak, mely időintervallumban a hazai vállalkozások összesen három, digitalizációt elősegítő pályázaton vehetnek részt. A nagy érdeklődésre való tekintettel tolták el a pályázati időszak kezdő dátumát, hiszen cél, hogy minél több vállalkozás legyen képes releváns anyaggal indulni a digitalizációs támogatásért.

GINOP 3.2.2

E pályázat keretein belül infokommunikációs, illetve mobilfejlesztésekre, emellett pedig felhő alapú üzleti tevékenységek bővítésére igényelhetnek pénzt a pályázó vállalkozások. A keretösszeg 40 milliárd forint.

GINOP 3.2.4-8.2.4

A nevezett alpályázat célja, hogy minél több vállalkozás legyen képes beindítani felhőszolgáltatásait (elsősorban IKT megoldások fejlesztése).

GINOP 3.1.2-8.2.4

Itt mikro- és középvállalkozások pályázatait várja a minisztérium. A cél, hogy az infokommunikációs ágazatban érdekelt vállalkozások termékeit és szolgáltatásait a támogatásnak köszönhetően könnyebb legyen eljuttatni a nemzetközi piacra.

A digitalizációs pályázattal kapcsolatos részletekről a palyazat.gov.hu weboldalon találni részletes tájékoztató anyagot.

Szeretnél személyre szabottan híreket olvasni a mobilodon?
Töltsd le a 24.hu app-ot, és tájékozódj hiteles forrásból megbízhatóan és gyorsan! A 24.hu
vissza a címlapra

Legfrissebb videó mutasd mind

Kommentek

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
24-logo

Engedélyezi, hogy a 24.hu értesítéseket
küldjön Önnek a kiemelt hírekről?
Az értesítések bármikor kikapcsolhatók
a böngésző beállításaiban.