Belföld

Nincs többé Hír TV a UPC analóg csomagjában

Aki a minimumra fizetett eddig elő a UPC-nél, annak mélyebben a zsebébe kell ezentúl nyúlnia, ha Hír TV-t akar.

Eljött ez a nap is, Simicska Lajos Hír TV-je már nem fogható a UPC összes csomagjában. Az analóg alapcsomagból vették ki a kormánykritikus csatornát, ami természetesen nem egy hivatalos közleményből derült ki. A UPC oldalán sokan elégedetlenkedtek a 444 szerint, a UPC pedig válaszolt nekik, így bukott ki az igazság.

A Facebookon azt válaszolta a cég a pampogóknak, hogy február 5-től került ki az analóg csomagból a Hír TV, ami továbbra is elérhető lesz a Digital Bronze és a Digital Gold csomagokban. Egy másik válaszukban azt írták, egy korábbi számlalevélen már megírták a várható változást:

Igen, a tegnapi nappal kivezetésre került analóg csatornakiosztásunkban a Hír Tv, erről érintett előfizetőinket egy korábbi számlalevélen tájékoztattuk. Az ÁSzF-ünkben foglaltak alapján, egy digitális tv csomaghoz három mediaeszközt tudunk biztosítani. Amennyiben ennél többet szeretnél, egy újabb digitális előfizetés szükséges.

Ha ön emiatt úgy dönt, sutba vágja az egész csomagot és majd magának összeválogat csatornákat, egyelőre ne tegye, erről írtunk egy cikket, miért nem lehetséges.

A HírTV-vel kapcsolatos döntés egyébként rengeteg embert érint. Hogy mennyit, arról is van egy cikkünk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik