Belföld

Közel húsz év után otthagyja a Tényeket Pachmann Péter

Majdnem húsz év után Pachmann Péter kiszáll a Tényekből, csak a reggeli műsort vezeti tovább, amelynek új műsorvezetőjeként Giró-Szász András egykori felesége, Serfőző Krisztina debütálhat – tudta meg a hvg.hu.

Értesüléseik szerint  Pachmann végképp besokallt, miután a Vajna-tévé lejáratási botrányainak egy része rajta csattant műsorvezetőként. A hírek szerint Pachmann minél hamarabb le akarta zárni kapcsolatát a csatorna főműsoridős híradójával, de

valószínűleg csak január 1-től tudják megoldani a pótlását.

Utódja  Gerhardt Máté, a Tények egyik riportere lehet.

Pachmann Péter az értesülést sem megerősíteni, sem cáfolni nem kívánta.

Pachmann marad a TV2 berkein belül, a Mokka műsorvezetői székét nem hagyja ott. Műsorvezető társa pedig Giró-Szász András volt felesége, a korábban a Duna TV-nél és a HírTV-nél is dolgozó Serfőző Krisztina lehet. A lap szerint már a próbafelvétel is megvolt.

A portál belső pletykákra hivatkozva arról ír, hogy a Mokka-műsorvezető Szebeni István hamarosan a napközben sugárzott Tényekbe kerülhet át. A reggeli műsorban lehetséges utódjaként Istenes Lászlót emlegetik, aki az RTL Klub egyik meghatározó arcának, Istenes Bencének az apja.

Ahogyan szerdán beszámoltunk róla, más fronton is nagy változások vannak a TV2-nél. Többek között a leggazdagabb magyarok toplistáján is szereplő, korábban az RTL résztulajdonosaként is ismert Rákosi Tamás is bekerül a december 31-én átalakuló TV2 Média Csoport igazgatóságába.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik