Belföld

Szerényen éldegélt a turistaparadicsomban Kun Marcsika

Megírtuk, elkapták Kun-Mediátor Marcsikát, sőt már haza is hozták. A karcagi nő, aki a gyanú szerint befektetők milliárdjait tüntette el egy piramisjátékkal, mosolyogva szállt le a repülőről. Marcsika ezen a meseszép helyen bujkált. Belize-ben bukott le, múlt szerdán sikkasztás gyanúja ­miatt vették őrizetbe a belize-i hatóságok.

A Blikk szerint az ottani hatóságok tudtak az elfogatóparancsról, csak eddig nem foglalkoztak ezzel. A lapnak egy informátor azt mondta,

Marcsika szerény körülmények között éldegélt, hiába sikkasztott közel húszmilliárd forintot, az apartmanját is bérelte, az sem az övé volt. Váratlan menekülésekor kevés pénzt tudott magával vinni, forrásaink szerint mindössze mintegy 4-5 millió forintnak megfelelő dollárral kelt útra, ami nagyon kevés, ha valakit a fél világ keres. Havi apanázst kapott egy rejtélyes támogatójától, amit egy beli­ze-i ügyvédi irodában tudott felvenni, ebből tudta fedezni a létfenntartáshoz szükséges költségeit. Pár hónappal ezelőtt viszont elapadt ez a forrás és ezért komoly megélhetési nehézségei támadtak, ami miatt a Kun-Mediátornál felállított séma alapján próbált pénzt szerezni, itt viszont rövid idő alatt belebukott.

A karcagiak viszont nagyon örülnek Marcsika lebukásának. A Kun-Mediátor károsultjai eddig egyetlen forintot sem kaptak.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik