Belföld

Szélmalomharcot vív a NatGeo miatt dühös ügyfelekkel a Telekom

Magyar Telekom (Magyar Telekom)
Magyar Telekom (Magyar Telekom)
Össztűz zúdult a tévé-, net- és telefonszolgáltatóra, mert Andy Vajna tévécsatornáit teszi be a FOX-éi helyett. A Facebookon derekasan, ám közhelyesen állja a sarat a cég.

A már eddig is ismert álláspontját közölte ismét a Magyar Telekom azzal kapcsolatban, hogy a FOX csatornáinak helyére Andy Vajna médiabirodalmának csatornái kerülnek a jövő évtől. A Telekom szerint egyszerűen az áll a háttérben, hogy a FOX-szal zajló kétoldalú tárgyalásokon nem tudtak megegyezni, nincs itt semmi susmus.

A Telekom előfizetői azonban meglehetősen érzékenyen reagáltak rá, hogy elveszítik a National Geographicot és a Fox Channelt. Már a saját fórumon olvasható olyan, aki búcsút akar inteni a kábeltévét (is) szolgáltató német mogulnak. Magdus kisebb-nagyobb nyelvi-logikai bukfencekkel, így indokol:

28év után 2017.február 27-én megválok Önöktől amiért a Vajna féle programot teszik be a megszokottak helyet.Nem hiszem el hogy nem tudtak megegyezni! Közvélemény kutatás nem volt ! Az árammal és a TV-vel elmegyek Önöktől.A telefon illetve az internet még marad de nem sokáig mert erre is találok majd megoldást más szolgáltatóval. Ennyit érünk mi előfizetők Önöknek? A hatalomhoz való dörgölődzés többet ér ,mint az előfizetők? Hírhedettjük a TELEKOM nélkülözését mint ahogy a CBA-ba se nagyon jár a lakosság. Mi ér többet. Az előfizetők vagy a hatalomhoz való dörgölődzés.Gondolják végig még egyszer a programjukat mert ahogy látom sokan tiltakozunk a facebookon is. .Bár mit tesznek fel csak azzal foglalkozunk ,hogy milyen aljas húzást tesznek ellenünk akik fent tartják előfizetésünkkel Önöket.

A Facebookon is elszabadultak az érzelmek, a könnyek, a haragok. De ami a legkeményebb lett a történetben, hogy a Telekom facebookos embere rendületlenül és udvariasan válaszolgatott. Persze a válaszok zöme megmarad azon a szinten, ahogy annak idején az Origo Zrt. lekommunikálta a főszerkesztője leváltását (szinergiák stb.), tehát a kötelező semmitmondó hablatyon.

Forrás: Facebook/ Telekom HU
Forrás: Facebook/ Telekom HU

E szerint a kommentelő szerint más szolgáltatónak sikerült megegyeznie a FOX-szal. A Telekom szerint óriási igény volt az Izaura TV-re:

Forrás: Facebook/ Telekom HU
Forrás: Facebook/ Telekom HU

A Telekom folyamatosan más csatornákat ajánl:

Forrás: Facebook/ Telekom HU
Forrás: Facebook/ Telekom HU

Itt mind a két komment és a válaszok is érdekesek. Az első ügyfélnek jelzik, hogy kötbér nélkül nem mondhatja fel a szerződést, a másodiknak pedig elismertik, a History nem ugyanaz a csatorna, mint a NatGeo:

Forrás: Facebook/ Telekom HU
Forrás: Facebook/ Telekom HU

 

És ezzel nincs vége, ugyanis petíció is indult a FOX csatornáiért.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik