Belföld

Bántalmaztak, kifosztottak, majd autóba tuszkoltak egy férfit Józsefvárosban

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Nyomozó Főosztálya eljárást folytat J. Imre 42 éves és Sz. Richárd 24 éves budapesti lakosok ellen, életveszélyt okozó testi sértés bűntett és más bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt.

Augusztus 7-én este egy Budapest VIII. kerületi benzinkútnál előzetes szóváltást követően bántalmazták a sértettet, aki ennek következtében életveszélyes sérüléseket szenvedett. Miután a sértett magához tért, Sz. Richárd és társa kényszerítették, hogy szálljon be az autójukba annak ellenére, hogy a sértett egyértelműen tiltakozott ellene. J. Imre ezt követően a személygépjárműben – a férfi kábult, védekezésre képtelen állapotát kihasználva – elvette annak mobiltelefonját és készpénzét, majd később Budapest XI. kerületében kitették az autóból.

Az elkövetőket augusztus 25-én a reggeli órákban a Budapest VIII. kerületi lakásaikban elfogták, az életvédelmi nyomozók a két férfit előállítását követően gyanúsítottként hallgatták ki, majd őrizetbe vették és kezdeményezték előzetes letartóztatásukat.

(police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik