Belföld

Orális szexre buzdított egy nőt a BKK alkalmazottja a 99-es buszon – videó

A 99-es buszon egy biztonsági őr agresszívan követelte egy nő jegyét, majd fölé tornyosult, és szexuális tartalmú célzást tett a láthatóan zavarban lévő utasnak – konkrétan orális szexre buzdította az asszonyt, írja a Blikk. Ezt a stílust egy másik utas nem tűrte, megkérte az őrt, hogy kicsit kulturáltabban beszéljen az asszonnyal:

A lapnak, egy szintén ezzel a járattal utazó férfi ezt mondta:

azóta is a történtek hatása alatt vagyok. Életemben nem láttam még ilyen nyílt színi megalázást, mint amit az ellenőr csinált. Úgy kezdődött az egész, hogy köszönés vagy minden más udvariassági formula nélkül odalépett a nőhöz, és közölte: jegyet! Nem cifrázta túl, majd egyre bunkóbban beszélt a középkorú nővel, aki normálisan bevallotta, hogy nincs menetjegye. Ekkor kezdte el olyan stílusban szidni az ellenőr, amilyet én még nem hallottam. Ezt már nem bírtuk nézni, és szerencsére többen is rászóltunk a férfira, mire végre abbahagyta a megsemmisült hölgy alázását.

A nőnek végül a többi utas vett egy jegyet, így ért véget a sztori.

A BKK az ügyről annyit mondott, hogy az érintett biztonsági őr elismerte, hogy rosszul kezelte a helyzetet. Figyelmeztetést kapott, és tanfolyamra küldték, ahol felkészítik a hasonló helyzetekre.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik