Belföld

Megerőszakolt kétéves kislány: Lehel utcai házat leptek el a rendőrök

A szomszédok szerint az anya és partnere sokat balhéztak.

A Velvet megtudta, hol erőszakolhattak meg két héttel ezelőtt egy kétéves kislányt. A szomszédokkal is beszéltek, akik elmondták: először június 28-án jelentek meg helyszínelő rendőrök, de ennek nem tulajdonítottak nagy jelentőséget, mert a húszéves anya egyébként is gyakran balhézott a párjával.

Azt mondták: a nő tavaly elveszítette 40 éves élettársát, és egyedül maradt két kicsi gyerekükkel. Ezután folyamatosan ivott és bulizott, mígnem összejött a szomszéd család 18 éves fiával, akihez átköltözött, így nyolcan laktak egy 30 négyzetméteres lakásban. Több szomszéd arról beszélt, hogy a nőnek minden nap be kellett adnia a saját gyerekeit egy közeli gyermekotthonba, és június 29-én már nem hozhatta el őket onnan. Ezután sírva tombolt a gangon, és ledobta a babakocsit, mondván, hogy már úgysem kell. Ekkor vehették észre a gyermekotthonban, hogy a kétéves kislányt megerőszakolták.

A 18 éves fiú anyja azt mondta: nem beszélnek a történtekről, a húszéves nőt pedig napok óta nem látta, de szerinte az se igaz, hogy ő és a gyerekek velük éltek volna. A rendőrök utoljára múlt héten lepték el a házat, egyesével becsöngettek mindenkihez, a családról érdeklődtek, és arról, hogy bántak a gyerekekkel. A házban élők azt mondták: azon túl, hogy hangosak voltak, sosem látták, hogy bántották volna a gyerekeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik