Belföld

Négyes karambol, balesetek többfelé

Összeütközött négy kocsi Csopak határában a 73-as főút 4-es kilométeréné hétfőn késő délelőtt. A járművek utasai közül egy ember könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők a helyszínen ellátták, egy másik utast pedig kórházba szállítanak kivizsgálásra.

A balatonfüredi önkormányzati és a veszprémi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az összetört autókat, valamint biztosítják a területet. A rendőrségi helyszínelés és a műszaki mentés ideje alatt a három forgalmi sávból csak egy járható az érintett útszakaszon – közölte a katasztrófavédelem.

Baleset történt a 37-esen is, felborult egy kocsi 65-ös és a 66-os kilométer között. A jármű négy utasa közül egy ember könnyű sérülést szenvedett, őt a mentők a helyszínen ápolják. A balesethez riasztott sátoraljaújhelyi hivatásos tűzoltók áramtalanítják az autót, a rendőrségi helyszínelés után pedig visszaállítják a kerekeire. A munkálatok idejére megállították a forgalmat a főút érintett szakaszán.

Hasonló baleset történt Bábonymegyeren is: egy szerszámokat szállító kisteherautó  borult fel. A jármű két utasát a mentők ápolják a helyszínen. A tabi önkormányzati tűzoltók áramtalanították a kisteherautót, a rendőrségi helyszínelés után pedig megkezdik a műszaki mentést. Ezen a szakaszon szintén forgalomkorlátozásra kell számítani.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik