Élő Belföld

Élő emberkísérlet: végignézzük a megújult Tényeket

Új arculattal és arcokkal jelentkezik az Andy Vajna kezébe került TV2 Kökény-Szalai Vivien kezébe került híradója. Lássuk, mire mennek!

Komoly személyi változások zajlottak le az elmúlt hetekben-hónapokban a TV2-nél, de ez eddig legfeljebb akkor volt az átlagnézőnek igazán szembetűnő, ha éppen rászálltak valakire, aki nem kedves a kormány szívének. Ettől a hétfőtől kezdve azonban átfogó megújulást ígérnek, az eddig megszokott műsorvezetők helyett az RTL-ről ismerős Gönczi Gábor és Marsi Anikó vezeti a műsort.

Ezzel a párbeszéddel lett vége

– Anikó, én nagyon örülök, hogy hét év után visszatértél az életembe!
– Megleptél, minden szempontból.

Jobb végszó nem is kell.

Olvasóink nincsenek elragadtatva az új Tényektől

Márk nevű olvasónkat Marsi Anikó frizurája Kudlik Júliára emlékezteti, Erzsi szerint pedig úgy artikulál a műsorvezető, hogy rossz hallgatni. Marika szerint a Gönczi-Marsi páros rettenetesen modoros, Zsolti szerint pedig a Tényekben Gönczi Gábor tíz évvel öregebbnek néz ki.

Ismét közszolgálat

Terjedelmes riport a selypi cementgyár bontása miatti azbesztkatasztrófáról. Fontos és megrázó téma, egyre kevesebb embert lehet megszólaltatni azok közül, akik az azbesztmérgezés miatt lettek súlyos betegek.

Kis hírek a nagyvilágból

A palesztin külügyminiszterrel tárgyaló Szijjártó Péter után volt rendőrökre támadó birkózóbajnok, egymást metrósínekre lökdöső fiatalok, jégbe fagyva talált hegymászók.

Matek

Évi 240 ezer forinttal többet kaphatunk, mert az Erzsébet-utalványt a járulékmentesen adható havi húszezer forint válthatja fel – derül ki a következő riportból. Mintha kimaradt volna a számításból, hogy az eddigi juttatásoknak viszont búcsút lehet inteni.

Dicséretes közszolgálat

Az Index cikkét idézik arról, hogy nagyon sokan nem fizetnek az egészségügyi ellátásért, pedig sok pénz hiányzik az egészségügyből. Majd arról van szó, hogy sok kistelepülést fenyeget az elnéptelenedés a rossz közlekedési lehetőségek miatt, pedig minden harmadik magyar ingázni kényszerül. Tényleg foglalkoznak az emberek hétköznapi problémáival.

Meglepően tárgyilagos riport az MNB-alapítványokról

MSZP-s képviselő beszél arról, hogy Matolcsynak is volt beleszólása az egyik alapítvány döntéseibe, Kósa Lajos Fidesz-frakcióvezető pedig tagad.

Úgy tűnik, ennyi volt a politika, a következő anyag már a szatymazi tbc-s esetről szól.

Pulikra izgul az internet!!!

Végre hamisítatlan Tények-riport.

TV2

Meg egy elgépelés is, csak hogy szőrözzünk, mintha mi soha nem írnánk el semmit.

TV2

Spontán műsorvezetői beszélgetés

A gyerekek akár négy-nyolc órát is játszanak az okostelefonjukon – mondja Gönczi, mire Marsi Anikó szigorúan rávágja: pedig fél óránál többet nem lenne szabad. Szemészorvossal mutatják meg, hogyan rontja a szemet a mobil bámulása.

A házat egy hajléktalan férfi lakja

– hangzott el a kiskunhalasi riportban, ami arról szól, hogy a házba beköltöző férfi évek óta halmozza a szemetet, amire tömegével rájárnak a patkányok.

Kezdődik

Pedofil videózta a jobbikos lányát, meghalt a tűztáncos, azbeszt mérgez. Ezek a vezető témák.

Rajta tartják kezüket a közélet ütőerén

„A napi hírek középpontjában továbbra is az emberek hétköznapi problémáival foglalkozó riportokat láthatnak a nézők rengeteg extra tartalommal: leleplező, oknyomozó, beszédtémát generáló, felkavaró interjúk is láthatóak lesznek” – ígéri a TV2.

Last Days of Tények
Last Days of Tények
Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik