Belföld

Napszemüveg, esernyő – mindkettőre szükség lehet

derűre-ború (eső, napsütés)
derűre-ború (eső, napsütés)
Visszatér a tavasz.

Szombaton a Dunántúl északi felén többnyire derült marad az ég, másutt a napsütést gomolyfelhők zavarják. Több felhő a Tiszántúlon lehet, ott olykor futó zápor is előfordulhat. A ködfoltok reggel feloszlanak. Csak helyenként élénkül meg a változó irányú szél. A legmagasabb nappali hőmérséklet 16 és 20 fok között alakul. Késő estére 8 és 14 fok közé hűl le a levegő.

Vasárnap napközben megnövekszik a felhőzet, szűrt napsütés délelőtt valószínű. Délután elsősorban délen, délnyugaton már eső, zápor is lehet. A keleti, északkeleti szél több helyen megerősödik. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 3 és 8, a legmagasabb nappali hőmérséklet 17 és 21 fok között várható.

Hétfőn erősen felhős vagy borult lesz az ég, több helyen valószínű eső, zápor. Az ország északkeleti harmadán van legkisebb esély a csapadékra. Az északi, északkeleti szél többfelé erős lesz. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 8 és 12, a legmagasabb nappali hőmérséklet a Dunántúlon és a Dél-Alföldön 13 és 18, másutt 19 és 22 fok között alakul.

Az aktuális időjárásért keresd a Kiderül.hu-t, vagy kövesd a Facebookon!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik