Belföld

Reszkethet Orbán, Gyurcsány – beindul a viccpárt

ketfarku-kutyapart(960x640).jpg (kétfarkú kutya párt, )
ketfarku-kutyapart(960x640).jpg (kétfarkú kutya párt, )
Engedve a népakaratnak, mostantól be lehet lépni a Kétfarkú Kutya Pártba.

A már minap is mérhető támogatottságú viccpártnál pártoló tag lehet bárki, aki nagykorú, nem bolond, csak egyet kell érteni a párt céljaival, bármi legyen is az.

Nem lehet tag, aki volt már más párt tagja. Ez alól kivételt képez az Egyfarkú Kutya Párt, melynek egykori tagjai beléphetnek hozzánk, amennyiben két napon át szidják az EKP-t németül.

A pártoló tagot értesítik a párt eseményeiről, kap a kiadványokból, ha nem lesznek lusták küldeni. Tagsági kártya lesz, tagdíj nem, de aki nagyon akar, küldhet pénzt. A pártoló tag alapvetően nem szólhat bele a párt döntéseibe. A döntéshozatal a 15 alapító kezében van.

A pártoló tagból később természetesen lehet tag, ha megismerjük rendesen, és jófej, és segít is sokat nekünk, vagy nagyon gazdag, vagy legalább egy rokona az. 

Aki kíváncsi a belépéshez szükséges további hercehurcára, kattintson ide.

A jövő mindenesetre elkezdődött, hiszen a közvélemény-kutatásban először szereplő Kétfarkú Kutya Párt már a minapi eredményét is komolyan vette. 

Azzal, hogy megelőztük a Munkáspártot, bizonyos értelemben véget ért a rendszerváltás.

Mint korábban megírtuk, egy bizonyos népszerűség után sok viccpárt megkomolyodik, így tett például az olasz Öt Csillag Mozgalom (M5S), amely Beppe Grillo komikussal az élén politikai földrengést okozott.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik