Belföld

Putin ALERT! Az orosz propagandát védi ki az MKKP bővítménye

A kétfarkú kutyák ezúttal nem vicceltek, tényleg összeállítottak egy bővítményt, ami figyelmezteti a felhasználót arra, ha orosz propagandaoldalra tévedne.

Roppant szellemeset dobott a Magyar Kétfarkú Kutya Párt, készítettek egy bővítményt, amivel ki lehet védeni, hogy az ember Vlagyimir Putyin propagandájának áldozatául essen.

Tele van a magyar – és valószínűleg az európai net is – olyan oldalakkal, amik nyilvánvaló kamukat terjesztenek, de meglepő módon épp olyanokat, amik kapóra jönnek az orosz érdekek terjesztésekor. Sok ilyen oldalt eleve orosz domainre regisztrálnak, de a legtöbbnek valami rejtélyes módon teljesen átláthatatlan a háttere, mind tulajdonosilag, mind szerzőileg.

Ha az ember felinstallálja a bővítményt, az jelezni fogja, hogy az adott oldal, amit megnyitunk, tömény orosz propagandát tol. A bővítmény itt letölthető.

Forrás: MKKP
Forrás: MKKP

Egy feketelistát is összeállítottak az ilyen oldalakról, a párt honlapján lehet böngészni, mi meg is találtuk a kedvenc civil szervezetünket, a kamuzöld Reális Zöldeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik