Belföld

Láncfűrésszel tombolt egy jászfényszarui háznál, fiát kereste – Fotókkal

A férfi üveget tört, kertkaput kaszabolt és levágott egy visszapillantó tükröt. Azt mondta később a nyomozóknak, hogy nem akart bántani senkit, csak attól tartott, hogy 17 éves gyermeke rossz társaságba keveredett.

Felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette miatt indult eljárás egy 50 éves férfi ellen Jász-Nagykun Szolnok megyében. A jelenlegi adatok szerint kedden késő este jelent meg a jászfényszarui háznál a fiát keresve, ahol eleinte “csak” az utcán kiabált. Mivel a hangzavarra nem jött ki senki,  beindította a nála lévő benzines láncfűrészt, amellyel megrongálta a kertkaput és bement az udvarra. Ott a férfi az időközben megjelenő lakóval tovább ordítozott, majd a fűrésszel betörte a ház egyik ablakát, és az udvaron álló kocsi visszapillantó tükrét pedig levágta. Azonban leesett a lánc, így miután a szerszám működésképtelenné vált, elhagyta a helyszínt.

láncfűrészes rongálásFotó: police.hu

A rendőrök keresni kezdték, elfogatóparancsot adtak ki ellene,  visszatérően ellenőrizték lakcímét és a helyeket, ahol várható volt, hogy felbukkan. Végül szerda este Jászfényszarun fogták el, majd előállították. A nyomozóknak az apa elmondta, nem akart bántani senkit, csak attól tartott, hogy 17 éves gyermeke rossz társaságba keveredik és aggódott, mert a fiú a megbeszélt időre nem ért haza.

láncfűrészes rongálás 2
Fotó: police.hu

Ajánlott videó

Olvasói sztorik