Belföld

Bors: mást is megölhetett Vivien gyilkosa

A lap szerint tagja volt egy társaságnak, akik boxerrel vertek agyon egy férfit. A rendőrség nem erősítette meg az értesülést.

A Bors csütörtökön délután arról írt, hogy értesüléseik szerint még egy ember halálával kapcsolatban el kell számolnia K. Bálintnak, akit M. Vivien megölésével gyanúsítanak. A lap szerint a fiatal kakucsi lány halála után egy társaság, amelynek K. Bálint is tagja volt, úgy megvert bokszerrel egy férfit, hogy az a kórházban belehalt sérüléseibe.

Ugyanakkor Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője a 24.hu kérdésére elmondta, a gyanúsított ellen csak egyetlen eljárás van folyamatban a már ismertté vált dabasi emberölés kapcsán, más bűncselekmény miatt nem folyik eljárás ellene, és nem is érkezett bejelentés ilyen jellegű cselekményről a Pest Megyei Rendőr főkapitányságra.

M. Vivien holttestét Dabas külterületén, csütörtökön hajnalban találták meg a rendőrök. Március 5-én, a népligeti Liget Clubnál veszett nyoma. Úgy tudni, gyermekkori barátját, K. Bálintot hívta fel, hogy vigye haza, de összeveszhettek, a fiú pedig végül megölte a lányt. K. Bálint a gyilkosságot beismerte.

A Borsnak egy helybéli asszony azt mondta: K. Bálinté mintacsalád, édesapja katonatiszt, édesanyja pedig virágboltot vezet. A gyilkossággal meggyanúsított fiú azt tervezte, hogy nagyapja gazdaságát veszi át.

A 24.hu úgy értesült: K. Bálint és M. Vivien korábban kapcsolatban volt, de szakítottak, a fiú azonban ebbe nem volt hajlandó beletörődni.

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik