Belföld

Idős nőtől rabolt baltát két 13 évessel a férfi

Percek alatt elfogták őket.

Csoportos rablás történt Gyöngyösorosziban, ahol menekülés közben fogták el a bűncselekmény elkövetésével gyanúsítható 45 éves helyi lakost és két 13 éves társát. A rendőrség szerint O. Alfonz és a két fiatalkorú fiú vasárnap 16 óra körül ment be egy idős asszonyhoz. Arcát – egy eddig ismeretlen összetételű anyaggal – lefújták, így a sértett elkábult.

Ezt követően a ház hátsó ajtaját kulccsal bezárták, átmentek a melléképületbe, ahol szerszámokat, kerti gépeket, egyéb használati tárgyakat készítettek össze. Közben az idős nő magához tért és a megzavarta az elkövetőket, akik egy baltával futottak el. A rendőrök a bejelentés után percek alatt a helyszínre értek és egy közeli utcában – menekülés közben – elfogták a helyi lakosokat, akiknél megtalálták a baltát is.

A három személyt előállították a Gyöngyösi Rendőrkapitányságra, ahol rablás magalapozott gyanúja miatt kihallgatták őket. A rendőrség  előterjesztést tesz az őrizetbe vett gyanúsítottak előzetes letartóztatásának indítványozására – írja a police.hu.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik