Belföld

Késes támadókat keresnek Budapesten – Fantomkép készült

A páros egy nőt rabolt ki egy XIII. kerületi szervizúton.

Késes támadókat keresnek a budapesti rendőrök. A páros kedd délután fél 6 körül szólítottak meg egy nőt a XIII. kerületi Pannónia utcát és Kárpát utcát összekötő szervizúton. Kést szegeztek neki és fenyegetőzni kezdtek. Egyikük két szúró mozdulatot is tett felé és átszakította a pillangókéssel a kabátját. A nő átadta nekik a mobilját és a tárcáját, benne pénzzel és iratokkal

A támadókról fantomkép készült. Az egyik férfi 30 év körüli, körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú férfi. Haja rövid, sötét. Sötét “pufi” kabátot és világos farmernadrágot viselt Társa szintén 30 év körüli, körülbelül 165 centiméter magas, zömök, erős testalkatú férfi. Haja rövid. A bűncselekmény elkövetésekor térdig érő sötét ballonkabátot és világos nadrágot viselt.

késes rablók

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság XIII. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a grafikán szereplő személyek bármelyikét felismeri, tartózkodási helyükről vagy a bűncselekmény elkövetésével kapcsolatban információval rendelkezik, hívja a 06-1-236-2800 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 Telefontanú zöld számán, a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik