Belföld

Semmit nem szólt, csak szúrt, kétszer is

Egy nő tett bejelentést a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központjába február 14-én 13 óra 39 perckor, mivel egy polgári presszóban az egyik férfi késsel megszúrt két vendéget. A rendőrök a helyszínen megállapították, hogy egy helyi férfi előzetes szóváltás nélkül egy késsel megszúrt egy 44 éves és egy 42 éves férfit, majd elmenekült a vendéglátóhelyről.

A Hajdúnánási Rendőrkapitányság Polgári Rendőrőrs munkatársai T. Jánost otthonában elfogták és előállították. A férfit a Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság nyomozói gyanúsítottként kihallgatták, őrizetbe vették, majd kezdeményezték előzetes letartóztatását. A mentők a sértetteket kórházba vitték.

Az elsődleges orvosi vélemény szerint az eset következtében az egyik sértett életveszélyes sérüléseket szenvedett, a másik könnyen sérült.

A Hajdú-Bihar Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya a 63 éves férfi ellen életveszélyt okozó testi sértés bűntett elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indított nyomozást.

(police.hu)

Ajánlott videó

Olvasói sztorik