Belföld

Kiderítették, milyen adatok voltak az eltűnt győri lány számítógépén

A térfigyelő kamerák felvételeit is folyamatosan nézik a győri rendőrök, hátha feltűnik rajtuk az a lány, akiről január 25-e óta nem tud semmit családja. Bödecs Rebeka három hete egy barátnőjéhez ment, de már másnap kiderült, hogy az egyetemista lány hetek óta nem is beszélt ismerősével.

Bödecs Rebeka telefon, papírok és bankkártya nélkül indult el otthonról, táskáján kívül húga szerint valamennyi pénzt vihetett magával. Eltűnése után a nyomozók az egész szobáját átkutatták és a számítógépét is lefoglalták, amin visszaállították a korábban törölt adatokat. A Velvet azt írja, a rendőrök a törölt elemek között egyelőre nem találtak olyan információt, ami segíthetne megtalálni az egyetemistát.

bödecs rebeka

Bár korábban több helyen is megjelent, hogy a lány a számítógépes játékok rabja volt, a lapnak Bödecs Rebeka testvére ezt határozottan cáfolta.

Ahogy arról beszámoltunk, a 24 éves fiatal január 25-én távozott otthonából és azóta nem ad életjelet magáról. Öntörvényű embernek ismerték, szeretett egyedül lenni, de nem volt teljesen bezárkózó sem. A szülei látták utoljára, azt mondta nekik, hogy egy iskolatársával fog találkozni, de ez nem történt meg.

Hétfőn a rendőrség felvételt tett közzé, amelyből kiderül, hogy fás, bokros területeket is átfésülnek, illetve, hogy drónt is bevetettek.

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik