Belföld

Gyerekgyilkos rendőrnő: a család összeomlott, ledózeroltatnák a házat

Lelkileg és fizikailag is összetört a gyermekgyilkos rendőrnő édesanyja – tudta meg a Blikk. A napilap pénteki számában arról ír, hogy P. Bernadett körzeti megbízott édesanyja nem tudja feldolgozni, hogy elvesztette lányát és Mikit – ő volt az, aki megtalálta a két élettelen testet.

A lap egy közeli baráttól úgy értesült, hogy az idős asszonyt annyira megviselték a tragikus események, hogy orvost kellett hívni hozzá, kórházba került. Az összetört nagyszülő még képtelen volt visszatérni a gyilkosság és öngyilkosság helyszínére, ezért felvette a kapcsolatot lánya volt élettársának, V. Lászlónak édesanyjával, aki azonban kijelentette: sem ő, sem fia nem tudják átlépni a horrorház küszöbét. A házat a rendőrnő ás V. László közösen vásárolták, a hagyatéki eljárást követően azonnal túladnak az épületen. Egy bennfentes szerint az a lehetőség is felmerült, hogy ledózeroltatják a házat és csak a telket értékesítik. A napilap értesülései szerint az összetört családtagoknak még arra sincsen erejük, hogy a kiömlött vért feltakarítsák.

P. Bernadett, a XVIII. kerületi rendőrkapitányság körzeti megbízottja – feltehetőleg előre kitervelten – szolgálati fegyverével végzett 10 éves kisfiával és magával. A tragédia oka valószínűleg az lehett, hogy a nő új, szintén rendőr párjával kezdett életet, azonban érzelmei visszahúzták előző kapcsolatába, volt férje azonban nem akart békülni.

 

 

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik