Belföld

Bokros tüntetni hívta a Kétfarkú Kutyákat, zseniális választ kapott

kétfarkú (kétfarkú)
kétfarkú (kétfarkú)
Vasárnap Bokros Lajos pártja megvédi a magyar demokráciát, ehhez demokratikusan gondolkodó pártokat keres. Azonban ezen a hideg télen rossz ajtón kopogtatott.

Gyors levélváltást vezényelt le a Fidesztől balra álló két törpepárt csütörtökön. Erről Bokros Lajos pártjának, a Modern Magyarország Mozgalom (MOMA) Facebook-oldaláról értesültünk. Levelet küldtek ugyanis Kovács Gergelynek, a Magyar Kétfarkú Kutya Párt (MKKP) elnökének, akinek pártját meghívták a vasárnapi kormányellenes tüntetésre.

Bokros azt kéri a “kedves Elnök Úrtól”, hogy a tervezett hatodik alkotmánymódosítás elleni demonstrációra az MKKP is menjen el tagokkal, szimpatizánsokkal, molinókkal.

A tüntetésre várunk minden magát demokratikusnak valló pártot, így az Önök pártját is. Kérjük, hogy zászlóikkal, jelképeikkel megjelenve fejezzék ki azt, hogy a tiltakozás a társadalom lehető legszélesebb körének alapvető érdeke.

Bokros tehát a “lopakodó diktatúra” ellen emelné fel a szavát, és kér minden támogatót, hogy minél nagyobb számban jelenjen meg. Ezután jött Kovács szokásos, hülyülős válasza:

Nem lehetne valami zárt helyen inkább? Iszonyatosan hideg van mostanában.

Vasárnapra az Időkép amúgy 1 fokot mond, a MOMA kommentelői pedig egy emberként horgadtak fel a vicceskedő válaszon.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik