Belföld

Ákos hónapokra felszívódik

félbeszakadt ákos koncert (ákos koncert, vihar, balaton sound, )
félbeszakadt ákos koncert (ákos koncert, vihar, balaton sound, )
Akár márciusig is néma maradhat a dalcsináló mester a nőket helyretevő nyilatkozata után. A karácsonyt családi körben tölti.

Otthon, családi körben tölti az ünnepeket Kovács Ákos dalcsináló művész, és elképzelhető, hogy később külföldre utazik – írja a Bors. A lap legfontosabb infója, hogy Ákos vélhetően február-március környékénél előbb nem áll nyilvánosság elé.

Ákos nem ad interjút, befejezte a turnét, és hosszabb szabadságra megy.

Ezt Fiák Krisztina, a menedzsment képviselője mondta az újságnak, hozzátéve: nem reagálnak a kormány telekomos döntésére, és elégedettek az utóbbi koncertekkel.

Ákos egy hét eleji Echo TV-s nyilatkozata után került a támadások kereszttüzébe, amiben kijelölte, hol van az asszony helye. A Magyar Telekom a botrány hatására – amiben több ismert előadó és celeb is hitet tett az egyenjogúság mellett, a fideszesek viszont sorra kiálltak Ákos mellett – felmondta az énekessel kötött támogatási szerződését.

Ezt követte a kormány bosszúja: arra utasították a minisztériumokat és háttérintézményeiket, hogy mondják fel a telekomos előfizetéseiket (amik amúgy is lejártak volna, ráadásul a stratégiai megállapodást és a zsíros szerződéseket ez nem érintette). A skandallumról a világsajtó is beszámolt.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik