Belföld

Nekiment Fluor Tominak a kormány szócsöve

A Magyar Idők szerint az Ákossal szerződést bontó Telekom támogatja a rappert, pedig nőgyalázó. A vád úgy hülyeség, ahogy van.

A kormánypárti Magyar Idők „leleplezte” a Magyar Telekomot, mely megvonta támogatását Kovács Ákos popénekestől, miután kifejtette, hogy a nők dolga az, hogy valakihez tartozzanak, és valakinek gyereket szüljenek, nem pedig az, hogy ugyanannyit keressenek, mint a férfiak. „A nőgyalázó rapper nem zavarta a Telekomot” – írja a lap, feltárva, hogy Fluor Tomi 2008-as, Gecigránát című dala előtt a Youtube-on a távközlési cég reklámja látható.

Az mondjuk egyből kitűnik, hogy a Magyar Idők a kormány és Ákos védelmében úgy száll be a vitába, hogy fogalma sincs arról, hogyan működnek a youtube-os hirdetések: a hirdetők, például a Magyar Telekom a Google-től vesznek hirdetéseket, amely aztán bepakolja azokat a nagy nézettségre számot tartó videók elé. Hogy a Gecigránát elé is bekerül-e, arra a megrendelőnek túl sok ráhatása nincs,.

A 444 megkereste az előadóművészt, Fluor Tomit is, akinek az említett szám korai munkásságát képezi, mostanában a visszafogottabb Wellhello-val uralja a slágerlistákat. Elmondta, hogy a Magyar Telekom őt nem támogatja, a Wellhello három éve a konkurens Vodafone-nal áll szerződésben.

Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára viszont pont pénteken tett közzé fényképeket a tárca karácsonyi ünnepségéről, ahol a Wellhello lépett fel gyerekközönség előtt, nyilván ennek során sem hangzott el a Gecigránát című szám.

 

Ahogy arról korábban többször írtunk, a Magyar Telekom és Kovács Ákos magánvitájába a kormány is beszállt és szerződéseket bontott fel a távközlési céggel. A popénekes egyébként több, milliós értékű megbízást kapott állami intézményektől és önkormányzatoktól, erről itt olvashat.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik