Belföld

Ütöttek, rúgtak és raboltak a BKK-buszon – Őket keresik

Rablókat keresnek a budapesti rendőrök. A páros még október 21-én, délután fél 5-kor támadt rá egy utasra a BKK egyik járatán a IX. kerületi Táblás utcában. Minden előzmény nélkül rontottak neki az 56 éves férfinak, ütötték, rúgták, majd elvették a mobilját és az iratait.

A rendőrség az ügyben rablás miatt indított eljárást, de a nyomozás továbbra is ismeretlen tettes ellen folyik. A Budapesti Rendőr-főkapitányság segítséget kér, hogy azonosítani tudják a támadókat.

A férfi 50 év körüli, körülbelül 180 centiméter magas, vékony testalkatú, haja körülbelül 3-4 centiméter hosszú és őszes-barnás színű. A bűncselekménykor viselt kabátjának karján világos színű kockás minta volt.

buszos rablók 2

A nő 35-40 év körüli, körülbelül 160 centiméter magas, erős testalkatú, haja fekete színű és vállig érő. A bűncselekmény elkövetésekor sötét ruházatot viselt.

buszos rablók

 

A Budapesti Rendőr-főkapitányság IX. kerületi Rendőrkapitánysága kéri, hogy aki a képen látható személyt felismeri, tartózkodási helyével vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban érdemi információval rendelkezik, hívja a 06-1/455-4800 / 49-140 telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést az ingyenesen hívható +36-80-555-111 “Telefontanú” zöld számán (h-cs: 8-16, p: 8-13), vagy a 107, 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik