Belföld

Boltokból a börtönbe

Az illetékes bíróság elrendelte a 20 éves gyanúsított előzetes letartóztatását.

A ceglédi rendőrök lopás miatt nyomoznak F. Zoltán 20 éves csemői lakos ellen, akinek igen hosszú a bűnlajstroma.  A férfi 2015. november 9-én törte be egy ceglédi ruházati üzlet ablakát. Bemászott, a pultról elvette a lemezkazettát a benne lévő értékkel együtt. Az öltözőben felfeszített egy szekrényt, amelyből szintén készpénzt tulajdonított el.

A 20 éves férfit azzal is gyanúsítják, november 30-án  egy ceglédi szépségszalon ajtaját feszítette be. Az üzletben kutatott, de végül nem tulajdonított el semmit. Még ugyanezen az éjszakán berúgta egy, a városban lévő üzlet bejárati ajtaját. Onnan készpénzt, valamint egy laptopot vitt el. December 3-án hajnalban már egy pékség ajtaját törte be. Az üzletben kutatni kezdett, de az időközben a helyszínre érkező járőrök tetten érték.

F. Zoltánt előállították, bűnügyi őrizetbe vették. Kiderült, hogy elfogása előtt megpróbált bejutni egy élelmiszerboltba is, csak nem bírta berúgni az ajtót. Az illetékes bíróság pénteken elrendelte F. Zoltán előzetes letartóztatását.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik