Belföld

Fedezze fel az online vásárlás új, kényelmes módját: fizessen MasterPass™ digitális tárcával! (x)

Alig várta, hogy egyszerűbb legyen az online bankkártyás vásárlás? Íme, a megoldás: MasterPass digitális tárcával könnyen, gyorsan, biztonságosan fizethet kártyájával az OTPay mobilalkalmazásban. Ehhez nem kell OTP-s ügyfélnek lennie. Próbálja ki – meglátja, megszereti!

 

nagy

Fizessen MasterPass-szal az OTPay alkalmazásban! 

A MasterCard által fejlesztett MasterPass digitális tárca ingyenesen letölthető1, használata egyszerű, miután letöltötte és telepítette a MasterPass-képes OTPay mobilalkalmazást. Az OTPay alkalmazásba bármely bank által kibocsátott MasterCard, CVC2 kóddal ellátott Maestro, Visa, American Express kártyáját regisztrálhatja. Ezt követően világszerte bármely webáruházban fizethet vele online, ahol az OTPay vagy a Buy with MasterPass™ gombot látja a fizetési lehetőségek között.

Bankkártyájának MasterPass-szal való használhatóságáról, a MasterPass fizetés esetén esetlegesen felszámított külön díjakról, a banki tranzakciók lehetséges költségeiről vásárlás előtt érdeklődjön az adott kereskedőnél, tájékozódjon a kártyát kibocsátó banknál.

További információk az OTPay alkalmazásról itt>>>

További információk a MasterPass-ról itt>>>

Young woman opening gift from friends

Miért előnyös MasterPass-szal fizetni?

EGYSZERŰ

  • A MasterPass fizetési mód választása esetén a kereskedő oldalán elegendő a mobiltelefonszámát megadnia, és nem kell adatait minden egyes vásárláskor újra begépelnie.

MEGBÍZHATÓ

  • Vásároljon MasterPass-szal, és élvezze a MasterCard nemzetközi kártyatársaság stabil, többszintű biztonságát!
  • Az OTPay alkalmazásban választott, titkos mPIN kódjával hagyhat jóvá minden egyes fizetést.

Keresse a magyarországi MasterPass elfogadóhelyeket a www.mastercard.hu/masterpass oldalon.

A MasterPass-szal kedvezmények is várják! Részletek>>>

1 Az alkalmazás letöltése ingyenes. Egy bankkártya regisztrációjának díja 99 Ft (áfával), továbbá a regisztráció során egy alapdíjas SMS küldése szükséges.

Az alkalmazás letöltése és használata, illetve a bankkártya regisztrációja adatforgalommal jár. A regisztráció és a használat során küldött SMS-ek, illetve az adatforgalom díja a választott tarifa- vagy szolgáltatáscsomag függvénye.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik