Belföld

Ágyában kaszabolta össze szeretőjét az egykori mulatós zenész

Nem menekült messzire Sz. Pál, aki augusztusban meggyilkolta 39 éves szeretőjét, R. Emíliát – írja a Blikk. A lap szerint a férfi szülővárosáig, Kalocsáig jutott, szüleinél rejtőzött el a Tavasz utcában. Sz. Pál azért érkezett, hogy meglátogassa gyerekeit.

Ahogyan mi is beszámoltunk róla, az egykor a mulatós zenével is kacérkodó Sz. Pál egy szállodában ismerkedett meg a jó anyagi körülmények között élő R. Emíliával. A szálloda a nő volt férjéé volt.

A napilap úgy tudja, hogy a  gyilkosság előtti napon a kétgyermekes asszony Lexusával éppen hazafelé hajtott, amikor meglátta a sétálgató férfit. Felvette a kocsijába, majd hazamentek R. Emília lakásába lakásába. Sz. Pál egy veszekedést követően támadta meg áldozatát, akit az ágyban kaszabolt a halálra. A holttestett sőnyeg be csavarta, majd egy barátja segítségével – aki azt hitte a költözködésben segít Sz. Pálnak – a nő Lexus terepjárójának csomagtartójába tettét. A luxusautó Csepelen lerobbant, itt trélerrel vontatták be a szervizbe, ahol Sz. Pál egy másik kocsiba helyezte át a holttestet. Kalocsára hajtott, itt, egy elhagyatott telken ásta el a testet.
A Blikk értesülései szerint a férfi szüleinél többször jártak már a rendőrök, ám ők mindig azt válaszolták, hogy nem tudják, hol van a fiuk. A hatóságok most mégis itt fogták el őt. A Budapesti Rendőr-főkapitányság közlése szerint szeptember 30-án, 17 órakor, Kalocsán fogták el és állították elő, majd gyanúsítottként hallgatták ki Sz. Pált. A férfi megtagadta a vallomást, így tettének okáról egyelőre nincsenek információk.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik