Belföld

Bayer is g.cizett egy sort

Bayer Zsolt (Array)
Bayer Zsolt (Array)

A bevándorlónak hitt barátja miatt összevert lány ügyében kapott a fekete ruhás nőverő, meg a libsi sajtó is.

A publicista a Magyar Hírlap helyett ezúttal a Blogstaron nevezi a média szemét és aljas részének azt, amelyik a „kerítésépítéssel”, meg a „bevándorlók elleni kampánnyal” összehozta a Szegeden megvert lány ügyét.

Bayer rettenetesnek nevezi, hogy „élnek olyan geci állatok, akik pusztán azért meg akarnak verni valakit, mert „másabb a bőrszíne”. Még rettenetesebbnek tartja, hogy ezek „a geci állatok annyira gyáva férgek, hogy képesek egy nőt összeverni. Az a »fekete ruhás kopasz«, meg a társai, akik ezt tették, nem emberek. Hanem férgek. Rettenetesen sajnálatos, hogy élnek. Ez ennyire egyszerű”.

A publicista szerint a libsi sajtó rögtön meglátta az ügyben a kormány felelősségét, mintha az elmúlt „akárhány évben nem történt volna számtalan ilyen eset. Mintha nem lettek volna mindig itt ezek a kiirtandó férgek, akik belekötöttek színes bőrűbe, cigányba, bárkibe, aki valamiért nem tetszett nekik. Mintha nem vertek volna meg lányt, fiút, fiatalt, öreget, tehetetlent és nyomorultat és hajléktalant – bárkit, csak azért, mert ezek olyanok, amilyenek. Férgek”.

Bayer ezt azzal magyarázta, hogy sikertelenek, „se pénzük, se eszük, se hitük, se arcuk, se anyjuk, se apjuk – zombik, akiktől bármi áron meg kellene szabadulni”. Ha nem épülne kerítés, „és egy bevándorló sem lenne itt, akkor is megtalálnák az áldozatukat. Mert ezeknek a férgeknek muszáj találni egy gyengét, akin uralkodhatnak. Különben még önmaguk sem képesek elhinni, hogy emberek. Erről van szó, semmi másról”.

A publicista ezért azt javasolja, hogy a kretén libsi sajtó képviselői fogják be a pofájukat kerítés- és bevándorlásügyben, mert „ezektől a férgektől teljesen függetlenül a bevándorlás kérdésénél nincsen fontosabb kérdés ma Európában”.

Azzal kapcsolatban, hogy Szegeden bevándorlónak vélt barátja miatt megvertek egy fiatal nőt, Tuzson Bence Fidesz-szóvivő úgy fogalmazott, hogy az ország problémáját nem lehet összekeverni egy bűncselekménnyel, ami ellen a legszigorúbban fel kell lépni. Néhány napja egy nemzetközi jogász a Jogtudományi Intézet blogoldalán komoly elemzésben hívta fel a figyelmet a „vad menekülthordákról” szóló hírek veszélyeire, amelyek úgy terjednek, hogy közben tízezrével érkeznek és mennek tovább békésen az országból a menekültek. A feszültségek elsimítása helyett azonban inkább a konfliktusok gerjesztése jellemző főleg politikai célokból.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik