Belföld

Bayer szintjére lépett a közmédia

Bayer Zsolt (Array)
Bayer Zsolt (Array)

Bayer menekültes hírválogatásába nem fért be a magyar lány esete, akit bevándorlónak hitt barátja miatt vertek össze. A sokkoló verésnek - hétfőn délelőtt 11 óra 30 perckor - nemcsak a Magyar Hírlapban, hanem az állami hírügynökségnél, illetve az állami hírtévénél sem találtuk nyomát.  

A Magyar Hírlap olvasóinak a publicista három kis hírt válogatott vasárnapról, azt állítva, hogy azokban benne van minden. „De tényleg minden.” Ami Bayer szűrőjén fennakadt.

„Menekültek ellen tüntettek Olaszországban”. (…) A második hír Bajorországból érkezett. »Menekültszállást gyújtottak fel Bajorországban«. (…) A harmadik hír egyenesen a német belügyminiszter szájából való. Thomas de Maiziere német szövetségi belügyminiszter nyilatkozatot adott a Frankfurter Allgemeine Zeitungnak, amelyben többek között kifejtette:»Magyarországnak meg kell védenie a külső schengeni határt«.Nahát! Micsoda eretnek gondolat!”- teszi hozzá Bayer.

A publicista válogatásából kimaradt annak a szegedi egyetemista lánynak az esete, akit szombaton éjjel megvert egy társaság, mert bevándorlónak hitték Magyarországon született barátját. A fiúnak azt ordította egy fekete ruhás kopasz, hogy takarodjon az országból.

A sokkoló verésnek egyelőre – hétfőn délelőtt 11 óra 30 perckor – nemcsak a Magyar Hírlapban, hanem az állami hírügynökségnél és az állami hírtévénél (a 10 órás híradóban) sem találtuk nyomát.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik