Belföld

Megint a Kétfarkú Kutyával húz ujjat a CÖF

bekemenet(210x140).jpg (Array)
bekemenet(210x140).jpg (Array)

A Fidesz álciviljei egyre jobban belehergelik magukat az álcivilezésbe.

„Nem véletlen, hanem tudatos, hogy a no-name pártocskák mögé bújva hergelik híveiket” a baloldali ellenzéki pártok – írja a Békemeneteket szervező Civil Összefogás Fórum újabb közleményében.

A CÖF-nek az nem tetszik, hogy a Kétfarkú Kutya Párt és a Vastagbőr blog sikeres gyűjtést szervezett arra, hogy a menekültek ellen hergelő kormányzati hirdetésekre pozitív üzenetű óriásplakátokkal válaszoljanak. Kovács Gergő, a Kétfarkú Kutya Párt atyja korábban azt mondta a Hír24-nek: az ügy nem a menekültekről szól, hanem arról, hogy a kormány folyamatosan keresi azokat a csoportokat, akiket meg lehet utáltatni az emberekkel. Az ellenkampánnyal azt akarják megmutatni, hogy nem mindenki gondolkodik így és nem szívesen hallgatják ezeket az üzeneteket.

Ehhez képest a CÖF így fogalmaz: „Nyakunkba húzzák a tömegekből kiszűrhetetlen terroristákat, a zöldhatáron átkelők által behurcolható afrikai betegségeket, elveszik a közlekedő emberek napi biztonságérzetét, és felkínálják az idegen gazdasági bevándorlóknak a véges számú munkalehetőségeket. Állj és ne tovább!” A fejtegetés végén azt írják: „Lementek kutyába, a kutyafáját!”

A Fidesz álciviljeinek nem ez az első Kétfarkú Kutya Párt elleni közleménye, az előzőre a viccpárt így reagált: „Felszólítjuk a CÖF-öt, hogy rövidebben szólítson fel minket, mert ilyen hosszú szöveget nem fogunk elolvasni!”

A CÖF támogatottsága egyébként az utóbbi időben annyira megkopott, hogy az egyik szervező, Bencsik András áprilisban arról beszélt, hogy ma nem lehet békemenetet szervezni, mert a menetelők vagy áthúznának a Jobbikhoz, vagy otthon maradnának.

Frissítés: Hétfőn este a Kétfarkú Kutya Párt az újabb CÖF-közleményre is reagált. Idézzük: “Már megint túl hosszú, ezt se olvasom el.”

Ajánlott videó

Olvasói sztorik