Belföld

Őrült hajsza kezdődött a szuperkórházért

wintermantel-zsolt(960x640).jpg (Array)
wintermantel-zsolt(960x640).jpg (Array)

Újpest felvette a budaiak által odadobott kesztyűt és beleáll a balhéba: aláírásokat gyűjtenek, hogy náluk legyen a megakórház.

Alig írtuk meg, hogy a Pokorni Zoltán-Láng Zsolt páros micsoda ötlet mellé állt be (aláírásgyűjtés a fővárosi szuperkórházért), Újpest polgármestere, Wintermantel Zsolt máris beleállt a versenybe. “Újpest felveszi a kesztyűt” címmel küldtek közleményt, amiben azt írják, Wintermantel is aláírásgyűjtést kezd a kórházért.

Wintermantel azt írta a Facebookján, hogy “úgy látszik emocionális húrokat is pengetni kell, sőt az állampolgári lobbit is be kell vetni!” Szerinte egy új modern kórháznak zöldmezős beruházásként kell megvalósulnia, valami jó közlekedési kapcsolatokkal bíró helyen. “Erre az Újpesti helyszín tökéletesen megfelelne!” – tette hozzá lelkesen. A továbbiakat idézzük szó szerint:

“Lehet élcelődni belső ellentétekről, okoskodni arról, hogy mit akarunk mi, újpestiek, minek új, mikor ott a régi, és más hasonló blődségekkel szórakoztatni a nagyérdeműt. Engem ez mind nem érdekel. Engem egyedül Újpest érdekel. Én azért küzdök, mert az újpestieknek egész egyszerűen jár egy kórház, és jár a tisztességes egészségügyi ellátás.”

A Facebook-poszt egy óra alatt 152 lájkot szedett össze.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik