Belföld

A megtagadott Habony médiacége divattervezést és nagytakarítást is vállal

Habony-Arpad(430x286).jpg (habony árpád)
Habony-Arpad(430x286).jpg (habony árpád)

Az újdonsült médiaguru furcsa tevékenységi köröket is bejegyeztetett cégéhez – írja az Origo.

A Habony Árpád résztulajdonában álló, április 9-én alapított Modern Média Group (MMG) Befektetési és Vagyonkezelő Zrt. tevékenységi körébe nem csak a médiával kapcsolatos tevékenységek tartoznak. A cég a piac- és közvélemény-kutatás mellett foglalkozna divat- és formatervezéssel, fordítással, hír- és ingatlanügynöki tevékenységgel, épület-, ipari takarítással.

Hogy mindebből, mi valósulhat meg, az Orbán Viktor keddi miskolci látogatása után kérdéses, hiszen a sajtóban már új Simicskaként emlegetett Habony mintha kezdene terhes lenni a miniszterelnöknek.

A kormányfő azt mondta, „ilyen nevű ember” nem szerepel állami fizetési listán, amikor az Index  másodszor is firtatta, kettejük kapcsolatát, úgy válaszolt, nincs semmilyen „hivatalos kapcsolat, „nem tud mit kezdeni azzal”, hogy ki, milyen tanácsadónak nevezi magát, illetve a sajtó kit nevez az ő tanácsadójának. A kormánynak az a dolga, hogy kivonja magát az ilyen „feszkók” alól. „Habonnyal kapcsolatos szerződés nincs és nem is lesz – tette hozzá.

 

Ajánlott videó

Olvasói sztorik