Belföld

Felcsút: a Coca-Cola visszatért, de Simicska nem

A Puskás Akadémia honlapjáról több támogató cég is eltűnt nemrégiben. A klub szerint honlapfejlesztés áll a háttérben, Simicska még sincs sehol.

„Az Akadémia kitart minden régi és hűséges támogatója mellett (például Coca-Cola), így a sajtóban felröppent hírek szárnyrebbenései nem a valóságból merítettek. Az érintettektől elnézést kérünk. A Puskás Akadémia honlapját tovább fejlesztjük, így szíves türelmüket és megértésüket kérjük” – írja weboldalán a Puskás Akadémia.

Tegnap a Figyelő cikke alapján mi is beszámoltunk róla: több nagy, korábban jelentős támogatást nyújtó cég neve tűnt el a klub oldaláról, köztük a Simicska Lajos érdekeltségébe tartozó Közgép is.

A korábbi 47 vállalat és magánszemély harmada ma már nem támogatja a PFLA-t, február közepén a Közgép, a Hír TV, és Pro-Aurum Zrt. is a büszke támogatók között volt – írtuk meg tegnap. A hvg.hu ma szúrta ki, hogy péntek délelőtt a szponzorfalon újra ott volt a Coca-Cola HBC Magyarország Kft, a Trigránit, a Hír TV és a Közgép viszont nem szerepelt a felsorolásban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik