Belföld

Újabb megdöbbentő videó a ferihegyi taxishiénákról

Nyolcan körbeállták és már vitték volna a bőröndjét is egy nőnek engedély nélkül dolgozó taxisok a budapesti repülőtéren - erről újabb videót tettek fel az internetre.

“Itt most nagy harc megy” – ezzel magyarázta az egyik taxis a nőnek, hogy miért vették körbe. A nővel ott volt a kislánya is, végül békén hagyták őket a taxisok – látható a videón. A TV2 riportjában Kurucz László, a Budapest Airport Zrt. helyettes szóvivője elmondta: hiába alkalmaznak külön biztonsági céget az utasok védelmére, nekik sincsen jogkörük az engedély nélkül dolgozó taxisok fizikai távoltartására.

Korábban szintén a tv2 számolt be róla, hogy a repülőtér engedélye nélkül dolgozó taxisok vertek meg egy engedéllyel dolgozó sofőrt. Azért ütötték le, mert szólt, amikor látta, hogy egy utastól elveszik a bőröndjét és kényszerítik, hogy velük utazzon.

Latorcai János KDNP-s politikus a csatornának elmondta: a szabálysértési kódex szigorítását kezdeményezi, mivel csak a joghézag megszűntetésével lehet orvosolni a helyzetet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik