Belföld

Mit tegyünk, ha saját gyerekünk késsel fenyeget minket?

kés (kés)
kés (kés)

A szakemberek képtelenek voltak segíteni a családon. A kommentelők azonban pontosan tudják a megoldást.

Egyből szögezzük le: nem ígérjük, hogy választ adunk a címben szereplő kérdésre. Inkább csak illusztráljuk, hogy néhány Facebook-kommentelő hogyan reagált az oldalunkon megjelent, A hétéves fiunk meg akar ölni minket című cikkre.

Ha netán nincs idejük vagy kedvük elolvasni, gyorsan összefoglaljuk: egy örökbefogadott kisfiúról szól, aki drogfüggő édesanya gyermekeként jött a világra; négyéves korában kezdődtek vele a problémák, amikor kiderült, szokatlanul nagy érdeklődést mutat a kések és a hegyes tárgyak iránt. Azóta rengeteg szakembernél jártak vele, de sehol sem tudtak nekik segíteni, és a szülők most szabályosan rettegnek saját agresszív gyereküktől.

Furcsa, hogy a sok-sok kórházban semmit sem tudtak mondani, hiszen olyan egyszerű ügyről van szó. Legalábbis erre következtetünk abból, hogy cikkünk Facebook-megjelenése után azonnal özönleni kezdtek a szakértői vélemények. A kommentelőktől. A hozzászólók 90%-a nagy magabiztossággal állította, hogy mit kell tenni a gyerekkel.

Tudják, mi volt az egyik legnépszerűbb javaslat?

A verés.

Pofonegyszerű. Beteg a gyerek, tehát jól meg kell ruházni, attól biztos meggyógyul (Hogy erre még nem gondoltak a szülők meg az orvosok!)

Vagy megverni és utána még be is záratni.

Van, aki még radikálisabb ötlettel áll elő. Probléma megoldva!!!

És persze bármilyen ügyről legyen szó, a „humoros” kommentelőktől is jönnek a frappánsabbnál frappánsabb hozzászólások. Nézzünk néhány tréfásnak szánt véleményt:

Nehéségei vannak? Olvasson kommenteket! Mindenre megoldást talál!

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik